CDI-PROJECTS

Bouwen aan een wereld met hernieuwbare energie. 

Hernieuwbare-energie-Update-maart-2017-MijnEPB.jpg
 
zonnepanelen huis.png

ENERGIE MANAGEMENT

Optimaliseer en controleer je energiestromen. Doe de check en bekijk of onze systemen je energiefactuur kunnen verlagen.

iotworlds_wifi_smart_home-scaled.jpg

SLIMME WONINGEN

Een slimme woning denkt met je mee. Je bedient alle technieken met één app op je smartphone.

bedrijfsgang.jpg

INTELLIGENTE BEDRIJVEN

Behoud controle over je bedrijfsgebouw. Laat het efficiënt omgaan met energie. Doe aan predictief en preventief onderhoud.

 

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN ?

Klanttevredenheid staat bij CDI-Projects op de eerste plaats. We houden van duidelijke afspraken, transparante offertes en nauwkeurig projectmanagement. Voor elke uitdaging, groot of klein.

 
zonnepanelen huis.png

HET ENERGY MANAGEMENT SYSTEEM VAN VINCENT EN EVELINE

'We zijn altijd al bezig geweest om onze energiekost en ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. We hebben al een aantal jaren zonnepanelen en sinds kort zijn we overgestapt op een elektrische auto. Wat er nog ontbrak was het overzicht en de controle over onze energieafname -en opwekking. Nu hebben we een systeem dat onze energiestromen regelt en onze factuur verlaagt. 

Vincent & Eveline

 - De Pinte - België

HOE KUNNEN WE U VAN DIENST ZIJN?

CDI-Projects staat voor u klaar en is met 20 jaar ervaring in domotica klaar voor elke uitdaging.

Oplaadpunten Eve Single Pro Alfen wit thuis zoom_.jpg

GELD BESPAREN OP JE ENERGIEFACTUUR  ?

Met de energiemanagement systemen van CDI-Projects krijg je controle over je energieverbruik -en opslag. Wil jij geld besparen op je energiefactuur? Maak dan een vrijblijvende afspraak om jouw situatie te bespreken.

UW WONING IN EEN APP?

The future is now, maar wat zijn nu eigenlijk de mogelijkheden? Neem volledige controle en automatiseer alle apparaten en systemen in uw woning. Huisautomatisering wordt ook wel Domotica genoemd. Domotica koppelt alle technieken in een gebouw om bepaalde taken te automatiseren. Een domoticasysteem bedient de verlichting, verwarming, zonwering, audio, ventilatie...

slimme-woning-750x400.jpg
buro25.jpg

NEEM DE CONTROLE OVER JE BEDRIJFSPAND!

Intelligente bedrijfsgebouwen gaan efficiënt om met energie en ondersteunen predictief en preventief onderhoud. Controleer en automatiseer het klimaatsysteem, de verlichting, zonwering, alarmsystemen en andere apparaten binnen het bedrijfspand.

 

KOM EENS LANGS IN ONZE SHOWROOM!

Voor een vrijblijvend gesprek over uw situatie bent u van harte welkom in onze showroom. In onze showroom kunnen we diverse systemen demonstreren zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden.

 
 

LUC VERCRUYSSEN

Industrieel Ingenieur Electronica & Bestuurder van CDI-Projects

Al van kindsbeen aan ging ik met mijn vader mee naar de werven waar hij elektrische installaties installeerde. De technologische microbe die ik daar opdeed heeft me nooit meer losgelaten. Na 14 prachtige jaren als projectmanager bij Alcatel Mietec heb ik de stap gezet om mijn ervaring om te zetten in een eigen onderneming die zich specialiseert op het gebied van energiemanagement en slimme gebouwen. In een snel veranderende technologische markt bieden we met CDI Projects glasheldere oplossingen die mee kunnen groeien met deze veranderingen.

snapshot2.png
 
foto-bericht-knx-professionals-logo.jpeg

KNX-SYSTEMEN

CDI-Projects maakt gebruik van KNX, de werelwijde standaard voor gebouwautomatisering

KNX is de enige wereldwijd erkende standaard voor woning- en gebouwautomatisering. Het is een besturingssysteem waarmee apparaten en installaties met elkaar kunnen communiceren.
Van verlichting, zonwering, audio, video, verwarming en beveiliging, tot slimme energiemeters, laadpalen, thuisbatterijen en andere apparaten: door middel van het KNX-protocol kunnen ze slim aangestuurd worden met touchscreens, tablets of smartphones.

 

ZELF AAN DE SLAG MET ENERGY MANAGEMENT?

Maak een vliegende start met de volledig op uw situatie afgestemde en uitvoerig geteste KNX-starterskit van CDI-Projects. 

*Prijs: € 522 euro (incl premie)

Prijs: € 922 euro (excl premie)

*Dit product komt in aanmerking voor de premie van Fluvius die u eenvoudig kunt aanvragen:

50% factuur met een maximum bedrag van €400,-

​Met onze plug & play starterskit hoef je je geen zorgen te maken over het programmeren van de componenten. CDI-Projects levert een pre-installed systeem afgestemd op uw specifieke situatie. De starterskit wordt geleverd met een duidelijke handleiding voor de handige doe-het-zelver. 

Laat je de plaatsing van het systeem liever door ons doen dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

  • onbeperkt uitbreidbaar

  • alle data staat lokaal

  • gebruikt je digitale meter

  • geen abonnementskosten

  • zelf configureerbaar

  • toekomst zeker, dankzij KNX

  • inclusief app en toegang op afstand

Electrician
 

CDI-PROJECTS

Wil je een afspraak maken om over je energiemanagement of domotica project te spreken? Of wil je onze showroom eens bezoeken om alle mogelijkheden te zien? Altijd welkom!

Stationsstraat 23
9840 De Pinte
Belgium
+32(0)476 98 30 03
Info@cdi-projects.be

Thanks for submitting!