SMART ?

INTELLIGENTE BEDRIJVEN

Controleer en automatiseer de systemen en apparaten in je gebouw met behulp van Domotica van CDI-Projects.


Intelligente bedrijfsgebouwen gaan efficiënt om met energie en ondersteunen predictief en preventief onderhoud.

Van een basis systeem tot exclusief maatwerk, met ruim 20 jaar ervaring gaan we elke uitdaging aan. 

buro25.jpg
 
buro16.jpg

VERLICHTING

In kleine ruimtes (zoals toilet, berging, gang) wordt de verlichting automatisch geregeld met bewegingsmelders. In andere ruimtes installeren we verlichting die zich automatisch aanpast aan de intensiteit van het daglicht en het tijdstip. Programmeer diverse presets zodat verschillende lichtbronnen zich aanpassen met een enkele druk op de knop. Gebruik kleuren en animaties om sferen te bepalen.

 

KLIMAAT

Verwarm elke ruimte van je gebouw afzonderlijk. Stuur de temperatuur per zone bij en lees ze af via een touchscreen of op je tablet. Automatiseer je zonwering en airconditioning systeem en laat het reageren op de daadwerkelijke situatie van de dag.

Empty office
 
Modern Office

MEDIA

AUDIO

Met behulp van een app bepaal je waar en wanneer audio wordt afgespeeld. Speel opgenomen berichten af op bepaalde tijdstippen.

VIDEO

Gebruik de kracht van video om je boodschap te communiceren. Bekijk met je collega's een inspirerende video in de vergaderruimte of wek de aandacht met video in een etalage.

 

EEN SELECTIE UIT HET PORTFOLIO
VAN CDI-PROJECTS

 
buro21.jpg

HET KANTOOR VAN DE TOEKOMST

Deze showroom demonstreert het kantoor van de toekomst. De visionaire zaakvoerder Jeroen Vandenbossche wou met deze showcase aantonen dat met geavanceerde technologie werken op kantoren efficiënter en plezanter kan. Door de KNX integratie van DALI-verlichting, verwarming, ventilatie, toegangscontrole en brand- en inbraakalarm wordt dit allemaal tastbaar en aantoonbaar.

Buro International

(Hoofdzetel in Tielt)

KLAAR VOOR DE TOEKOMST MET KNX!

Een toekomstbestendige technologie - Eindeloze flexibiliteit en personalisering - Een betrouwbaar en veilig systeem - Een geïntegreerde oplossing - Een internationale community - Concurrerende prijzen

 

KNX ?

CDI-projects gebruikt KNX als communicatiestandaard tussen de verschillende componenten.


KNX is de werelwijde standaard voor gebouw automatisering. Je bent hierdoor altijd op de toekomst voorbereid en niet afhankelijk van dezelfde installateur.

Indien er componenten geen rechtstreekse KNX-aansluiting hebben plaatsen we een gateway die het toestelprotocol vertaalt naar KNX.

Voorbeelden van componenten:

verlichting, videoconference, muziekdistributie,  presentatiesysteem, verwarming, ventilatiesysteem, airconditioning, toegangscontrole, alarmsystemen, zonwering, batterijen zonnepanelen, laadpalen

KNX-Smart-Building.jpeg
 

CDI-PROJECTS

Wil je een afspraak maken om over je energiemanagement of domotica project te spreken? Of wil je onze showroom eens bezoeken om alle mogelijkheden te zien? Altijd welkom!

Stationsstraat 23
9840 De Pinte
Belgium
+32(0)476 98 30 03
Info@cdi-projects.be

Thanks for submitting!