DE SLIMME WONING

Automatiseer de systemen in je gebouw en controleer ze via je smartphone of met je stem.

1602106832981.jpeg
 
House

DOMOTICA ?

Domotica is het automatiseren van de elektrische toestellen en functies in een woning/gebouw (verlichting, verwarming, radio, TV, Airco,…).
Ze worden met elkaar in verbinding gebracht en op elkaar afgestemd. Een domoticasysteem is intelligent. Het kan beslissingen nemen, een aantal handelingen uitvoeren, berekeningen maken, gegevens opslaan en rapportages maken.

 

ENKELE VOORBEELDEN

  • Het licht gaat automatisch aan als je met je handen vol boodschappen de berging binnen gaat.

  • De nachthal wordt automatisch verlicht als het donker wordt.

  • Als je op de sfeertoets ‘TV-kijken’ duwt gaan de plafondspots uit, de staanlamp gaat zachtjes branden, de verwarming gaat van 19 naar 21°C en de screens gaan naar beneden.

  • Als je het alarm wapent gaan alle lichten en de verwarming uit en er start een aanwezigheidsimulatie.

  • Je hoort ‘s nachts een verdacht geluid. Je duwt op de paniektoets en alle lichten gaan aan.

  • Er belt iemand aan en er opent een app op je GSM. Je ziet de bezoeker staat en laat hem met je GSM binnen. Van gelijk waar ter wereld.

Home design
 

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN ?

Klanttevredenheid staat bij CDI-Projects op de eerste plaats. We houden van duidelijke afspraken, transparante offertes en nauwkeurig projectmanagement. Voor elke uitdaging, groot of klein.

 
Home Control App

DE SLIMME WONING VAN PETER & SASKIA

'De realisatie van onze slimme woning is compleet zorgeloos verlopen. Tijdens het bouwproces was er een goede communicatie met Luc en werden afgesproken acties uitgevoerd. We zijn blij dat we gekozen hebben voor een toekomst-zekere installatie die ons ook de nodige flexibiliteit geeft voor veranderende noden. We kunnen het ons al niet meer voorstellen dat het licht niet meer automatisch aan gaat als we in de kelder of de berging stappen of dat we op vijf knopjes moeten drukken om een lichtsfeer in de leefruimte te maken.'

Peter en Saskia Snauwaert - Landegem - België

KOM EENS LANGS IN ONZE SHOWROOM!

Voor een vrijblijvend gesprek over uw situatie en ervaar zelf wat domotica voor u kan betekenen.

 
 

CDI-PROJECTS

Wil je een afspraak maken om over je energiemanagement of domotica project te spreken? Of wil je onze showroom eens bezoeken om alle mogelijkheden te zien? Altijd welkom!

Stationsstraat 23
9840 De Pinte
Belgium
+32(0)476 98 30 03
Info@cdi-projects.be

Bericht verzonden